The basis for this piece is the view from the clients chalet in Verbier in the Swiss alps..

IMG_0156

From the photograph provided, I came up with various ideas for the client to choose from.

Swiss1The chosen design focussed upon the distant peak and treeline.

The mountainside is depicted using 2mm drilling, whilst a starry sky in the background is more subtly defined with a 1mm bit.

2004_1118_224006AA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s