This was one of the first interior design projects I became involved in 2007. The client was completely renovating the basement beneath the Sloane Square Hotel in central London to become a nightclub.

L1420961-1

This intimate, exclusive venue features black lacquered Drillworks panels around most of the wallspaces depicting decadent party scenes taken from photographs provided by the client.

L1420981

The panels were backlit using RGB colour changing LED’s which were very effective in the windowless basement environment. The black panels were a standard satin lacquer

KITTS-6 copy2

kitts articlea nigntmag mailonsunday kitts articlec kitts articleb

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s