d6d27810d5909a7cc1c251c4b5ca8993c25eeb2e

In 2008 nearly 100m2 of panelling were drilled to create this wall in a new residential building in downtown Hong Kong. The panel sections were each around 900mm x 650mm and were fitted together to create one huge treescape image. The project took careful planning and drilling and was installed on a bespoke stainless steel framework.

6670bd74ad0ab16fa19c18ffca391e5ee3c42a27

Each section had opaque perspex fitted behind to strengthen the delicate boards and help diffuse the light which was produced by banks of RGB LED’s. The whole was finished in a satin black lacquer.

af18e44bf8437b7eb3e6db93f6e5a42a6852fb03

39 Conduit Rd.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s